Foto's woensdag 4 november 2009   


.

.

.

.

.

.

.

.


  Programma  

 


woensdag 4 november 2009 15.00 uur - Nicolaïkerk


woensdag 4 november 2009
15.00 uur - Nicolaïkerk

Zing de liedjes van St. Maarten


Vocaal Talent Nederland


GA JIJ MET ST. MAARTEN LANGS DE DEUREN?

Ja? En wil jij je buren dit jaar met nieuwe St. Maartenliedjes verrassen?

Kom dan op woensdagmiddag 4 november naar de Nicolaikerk!

Met het beste kinderkoor van Nederland, Vocaal Talent Nederland, kun je vanaf 15.00 uur oude en nieuwe St. Maarten-liedjes leren zingen.

Deze activiteit is voor kinderen uit groep 4 t/m 8 van de basisschool. Voor de deelnemers zijn er lampionnen (zolang de voorraad strekt). Iedereen krijgt de teksten en de muziek van de liedjes mee naar huis.
Meedoen op deze middag kost € 2,50.

Om 16.30 uur kan iedereen, die je daarvoor hebt uitgenodigd (behalve je buren natuurlijk?grapje) komen luisteren, hoe dat klinkt! De toegang hiervoor is vrij!

Toelichting

Een activiteit waarbij kinderen onder professionele leiding samen met kinderen van Vocaal Talent Nederland St. Maartenliedjes leren en presenteren : de beste voorbereiding voor 11 november !
Het is een programma voor kinderen vangroep 4 t/m 8 van de basisschool, die van zingen houden en snel teksten en melodieën kunnen onthouden.
In Utrecht Centrum en Zuid worden op minstens 7 scholen informatie verspreid. Verder worden kinderkoren in Utrecht gevraagd om mee te doen.

Het programma ,met de kinderen begint om 15.00 uur en om ? 16.30 uur vindt de presentatie plaats. Het programma duurt tot 17.00 uur.
De toegang voor de les is € 2,50 (inclusief liedmateriaal) en de presentatie is gratis.

Door Julien Dubois zijn/worden arrangementen geschreven voor kinderkoor met begeleiding van twee instrumenten, saxofoon en accordeon.

Uitvoerenden:
Kinderen van het Opleidingskoor Vocaal Talent Nederland o.l.v. Ingrid Nugteren
Julien Dubois, saxofoon
n.a.t.k., accordeon

Julien Dubois - arrangementen en saxofoon

Julien Dubois heeft viool en saxofoon gestudeerd op het Conservatoire van Lille (F). Daar heeft hij ook solfège, compositie en muziekgeschiedenis gevolgd. Als kind en als jongere heeft hij tevens in kinder- en jeugdkoren gezongen en later zelf ook amateur ensembles gedirigeerd. Vijf jaar lang heeft Julien in de professionele Franse band Les Blaireaux gespeeld als bassist, saxofonist en pianist. Met deze band heeft hij 4 cd's opgenomen en meer dan 500 concerten gegeven in Frankrijk en Europa. Sinds vijf jaar woont hij in Nederland waar hij aan verschillende muzikale projecten heeft deelgenomen, met name als componist en arrangeur. Hij heeft meerdere keren samengewerkt met Vocaal Talent Nederland.
In 2008 heeft Julien als componist en arrangeur de band Waiting For Eve opgericht, samen met Nederlandse en Franse professionele musici. Julien werkt als muziekdocent op een middelbare school in Culemborg en volgt een opleiding op het Koninklijk Conservatorium in Den Haag.Website: http://www.vocaaltalent.nl

 

Top


[Home]